Takk for denne gang!

Søndag 20. oktober ble de femte Anett-Lekene avholdt på Fana Stadion. Nok en gang var vi heldige og hadde fint skarpt høstvær - uten regn. 84 barn deltok og vi fikk inn hele kr 10.000,- til legatet denne gangen. Takk til alle som stilte og bidro!


(Alle bildene kan du se
her)

Også i år ble det avholdt 40 m løp, lengde og ballkast for alle de fremmøtte barna og enstusiasmen var på topp. I år kunne det virke som om sprint var den store favoritten og noen måtte gjennomføre øvelsen hele 10 ganger.

IMG_4037

IMG_4050

Nytt av året var en flott stjerneformet medalje som alle barna fikk for deltakelsen og det var mange stolte deltakere med stjerner både i øynene og rundt halsen etterhvert som premien kunne innkasseres.

Vi er svært takknemlige for alle bidrag som kom inn til legatet under lekene og ser frem til å kunne gi dem til noen som virkelig kan ha glede av dem. Legatets formål er kunne støtte unge kvinner som har brystkreft med spredning, akkurat slik Anett hadde, slik at disse kan unne seg et lyspunkt i en ellers krevende tid.

Tusen takk også til alle dere frivillige som gjør det mulig å avholde lekene!

IMG_4314

Velkommen til Anett-lekene 2013

Søndag 20. oktober kl 1300-1500 arrangeres de femte Anett-lekene på Fana Stadion.Har du og din familie lyst til å hoppe, løpe og leke i skikkelig Anett ånd til inntekt for legatet? Velkommen alle sammen!Med vennlig hilsenStyret i Anett Andersens legat

Anett_LEKENE 2013 FB