Fem tildelinger fra legatet i høst

Hele fem søkere fikk tildelt midler fra legatet nå i høst! Vi håper pengene bidrar til "ting eller gjøremål som vil kunne bidra til en hyggeligere hverdag - og til økt velvære man ellers ikke ser seg i stand til å prioritere", slik det er formulert i legatets vedtekter.
Ellers minner vi om Anett Lekene søndag 18. oktober kl. 13 på Fana Stadion. Inntektene fra arrangementet går til legatet, slik at vi også i fremtiden har midler å dele ut. Velkommen!

Velkommen til Anett-lekene 2015

Velkommen til Anett-lekene 2015. Søndag 18. oktober kl. 13 - 15 på Fana Stadion. Det blir ballkast, løp og lengde for de minste med diplom og premier. Inntektene går til Anett Andersens Legat. Velkommen!

IMG_4044_1024

Tusen takk for innsatsen!

19. oktober 2014 var vi nok en gang samlet til Anett Lekene på Fana Stadion. Arrangementet ble en suksess og med flott oppslutning til tross for en heller dyster værmelding.
Nok en gang var det duket for lengde med tilløp, 40 m løp og ballkast etter felles 400 m oppvarming. Innsatsen hos deltakerne var stor og ble belønnet med diplom, flott medaljer og hjemmebakte skillingsboller.
Takk til alle som deltok og bidro til arrangementet.
Anett Lekene 2014 samlet inn kr 9.100,- til Anett Andersens legat, hvis formål er å gi støtte til personer til og med 35 år som har brystkreft med spredning.

Tusen takk alle sammen og velkommen tilbake neste år.

NB! Hadde du ikke anledning til å komme i år, kan du allikevel bidra til legatets arbeid via konto nr. 3411.28.91775

IMG_4484

Anett-Lekene 2014

Collage AL 2014

Takk for denne gang!

Søndag 20. oktober ble de femte Anett-Lekene avholdt på Fana Stadion. Nok en gang var vi heldige og hadde fint skarpt høstvær - uten regn. 84 barn deltok og vi fikk inn hele kr 10.000,- til legatet denne gangen. Takk til alle som stilte og bidro!


(Alle bildene kan du se
her)

Også i år ble det avholdt 40 m løp, lengde og ballkast for alle de fremmøtte barna og enstusiasmen var på topp. I år kunne det virke som om sprint var den store favoritten og noen måtte gjennomføre øvelsen hele 10 ganger.

IMG_4037

IMG_4050

Nytt av året var en flott stjerneformet medalje som alle barna fikk for deltakelsen og det var mange stolte deltakere med stjerner både i øynene og rundt halsen etterhvert som premien kunne innkasseres.

Vi er svært takknemlige for alle bidrag som kom inn til legatet under lekene og ser frem til å kunne gi dem til noen som virkelig kan ha glede av dem. Legatets formål er kunne støtte unge kvinner som har brystkreft med spredning, akkurat slik Anett hadde, slik at disse kan unne seg et lyspunkt i en ellers krevende tid.

Tusen takk også til alle dere frivillige som gjør det mulig å avholde lekene!

IMG_4314