ANETT

2013 0930 Bilde Anett

Anett var en skjønn, blid, snill og veldig morsom jente. Hun var en ordentlig Fana-jente, født og oppvokst på Titlestad rett utenfor Bergen.

Hun var sin familie og sine venners gode støtte og fulgte alltid opp hvis noen ikke hadde det helt bra. Hun var opptatt av å se alle og var god på å få folk til å føle seg vel.

Fra hun var liten var hun aktiv og sosial.
Hun ble etter hvert en ordentlig idrettsjente. Hun var innom friidrett før det å spille i Bjarg fenget henne enda mer. Hun ble en habil ving med en fryktet venstrefot og et sterkt vinnerinstinkt.

Anett var også glad i å kjøre på ski. Skiinteressen førte henne etter hvert inn i Bergen Skilag der hun ble skiinstruktør for telemark og alpin. Hun tok dette videre og ble en av få kvinnelige skilærere i Norge.

Hun hadde en egen evne med folk. Sammen med gode skikunnskaper gjorde dette henne til en sjeldent god skilærer vil mange si. Ikke få barn har fått sine første gode skiopplevelser med Anett.

Hun utdannet seg som ergoterapeut, der hun jobbet for seg selv. Hun koblet sammen skilærerutdannelsen sin med ergoterapien og skaffet til veie midler til en Sit-ski.
Slik hjalp hun flere til å få suse på ski og kjenne vinden i ansiktet.

Anett bidro alltid med både innsats og med å lage ekte gode stemninger.

Før hun døde 34 år gammel delte hun sine tanker og ønsker for Anett Andersens Legat. Hun ønsket å fortsette å bidra…

Denne gangen ved å opprette et legat som kunne bidra til noe som kunne gjøre hverdagen hyggeligere for andre som skulle havne i samme situasjon som henne selv.

Hun hadde også et ønske om å samle alle barna som hun hadde rundt seg i sin omgangskrets å lage aktivitetsdag for de. Nå gjør hun det i form av ANETT LEKENE som Anett Andersens Legat arrangerer på Fana Stadion en søndag i oktober hvert år.